
ANBI - pagina
Algemene gegevens
Organisatienaam : Stichting Tante Leen
Beter bekend onder de naam : Tante Leen
RSIN nummer : 864220649
KvK-nummer : 87157268
Bezoekadres : Rijksstraatweg 17, 4191 SC Geldermalsen
Postadres : J.A.L.J. van Meertenstraat 13, 4194 WK Meteren
E-mailadres : tanteleen.geldermalsen@outlook.com
Website : https://www.tanteleengeldermalsen.nl/
Beleid
Algemene doelstelling:
-
het bevorderen van gemeenschap tussen mensen onderling, door ontmoeting te faciliteren en het leveren van een bijdrage aan de leefbaarheid van de dorpen om het werkveld heen.
-
het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.
Activiteiten:
Tante Leen start in november 2022 en heeft dus nog geen activiteiten georganiseerd. De geplande activiteiten dragen bij aan de gemeenschapszin in Geldermalsen en bevorderen de sociale cohesie door ontmoetingen te faciliteren. De belangrijkste activiteit zal het organiseren van inloopmomenten zijn. Verder willen we diverse activiteiten organiseren die aansluiten op behoeften van bezoekers. Zoals gespreksgroepen of bezinningsbijeenkomsten, gezellige maaltijden en creatieve dagdelen.
De hoofdlijnen van het beleidsplan zijn hier in te zien.
Bestuur
Het bestuur van stichting Tante Leen bestaat uit de volgende personen:
-
B. Kreuze, voorzitter sinds 28-07-2022
-
A. P. J. Udo-van Oort, secretaris sinds 28-07-2022
-
F.C.G. van Kuijl, penningmeester sinds 28-07-2022
-
A. van Maanen, bestuurslid sinds 28-07-2022
-
F.T. Bijnagte-Zijderveld, bestuurslid sinds 28-07-2022
Werkgroep
-
Coördinator - Christine Sterrenburg
-
Coördinator - Nienke Ouburg
-
Werkgroeplid - Wim Willeboer
--------------
-
Vertrouwenspersoon - Jolanda Udo
-
Pastorale Ondersteuning - Henk Fonteijn

Financiën
Beloningsbeleid
De bestuurders en vrijwilligers ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in uitoefening van hun functie gemaakte kosten.
Bestedingen
De huisvestingskosten worden grotendeels gefinancierd door kerkelijke bijdragen, verhuur en verkoop van producten. De projecten worden gerealiseerd met bijdragen vanuit kerken, subsidies, incidentele projectsubsidies, eigen bijdragen van de deelnemers en overschotten uit voorgaande jaren. Incidentele meevallers kunnen ervoor zorgen dat er een financiële reserve ontstaat, waaruit eventuele tegenvallers in de komende jaren kunnen worden opgevangen.
De financiële begroting tot en met eind 2023
Wij hebben hierbij gekozen voor een niet dekkende begroting, omdat wij hiermee willen aantonen dat het negatieve resultaat het bedrag is waar wij ons bij meerdere subsidieaanvragen op moeten gaan inzetten. Bijdragen en subsidies die op het moment van uitbrengen van de begroting toegezegd waren, hebben wij wel als baten in de begroting opgenomen.
De volledige begroting treft u hieronder aan: