top of page
Image by Didi Miam

Over Tante Leen

De stichting Tante Leen is ontstaan door een samenwerking van kerken in Geldermalsen en omstreken om in de behoefte van een plek waar ontmoeting centraal staat te kunnen voorzien. We willen omzien naar de mensen om ons heen, er zijn voor wie het nodig heeft. Een warme plek om elkaar te kunnen ontmoeten.  

Image by Devin Avery

En de naam?

Tja.. dat heeft wel wat hoofdbrekens gekost. We hadden allerlei namen bedacht, maar de een klonk te serieus, te moeilijk. Sommige namen waren al erg vaak gebruikt. We zochten een naam die warmte, gezelligheid en vertrouwen uitstraalt. Waar je je geborgen voelt en je je verhaal kwijt kunt. Zo dachten we aan die lieve tante waar je altijd terecht kunt. En vandaar uit kwamen er allerlei namen voorbij en stopten we bij Leen. (bij sommigen doet dat ook denken aan Amsterdamse gezelligheid). Zo is de naam ontstaan.

Image by Devin Avery
Image by Sélina Farzaei

Locatie 

De locatie is ook beschikbaar voor alle activiteiten die aansluiten bij de visie van Tante Leen. Dit kan eenmalig zijn of periodiek. Ook bijeenkomsten van verenigingen of bedrijven kunnen hier terecht. Vergoeding, voorwaarden en data in overleg, neem hiervoor contact met ons op via e-mail. (v.a. 2023)

Vrijwilligers

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden bij Tante Leen? Maak je graag een praatje, ben je gastvrij en heb je plezier in het bedienen van een hapje en drankje aan gasten? Neem dan contact met ons op via email voor een vrijblijvend gesprek.

bottom of page